ONTRUIMEN

                                               LAAT ONS HET ONTRUIMEN!

 

Wat maakt ons  zo uniek ?

 Naast snelle en adequate service werken wij als enige in de branche met 100% tevredenheidsgarantie op geleverde diensten.
Zo neemt u geen enkel risico.
Voorts werken wij tegen zeer gunstige tarieven, goedkoop en goed!
U kunt bij ons terecht voor elk denkbaar project. Van het ontruimen van een kelder tot aan een ontruiming van een grote fabriek. Onze vriendelijke  en betrouwbare staf staat voor u klaar. Daarbij kunnen wij u adviezen geven om de ontruiming zo prettig mogelijk te laten verlopen. Voorts geven wij  u onze unieke 100% tevredenheidsgarantie op onze werkzaamheden.

 Al onze klanten zijn zeer tevreden met de door ons geboden service en scherpe tarieven.

 Vraag ook een vrijblijvende offerte aan.

 Ook voor al uw bedrijfsontruimingen moet u bij ons zijn, wij leveren bezemschoon op! Dankzij onze servicegerichte instelling, discrete en klantvriendelijke werkwijze zult u gegarandeerd tevreden zijn met ons . In alle gevallen kunnen wij u van dienst zijn.

 wij beschikken over een jong en dynamisch team, dat 7 dagen per week inzetbaar is. De eerste afspraak maken wij graag met u in het te ontruimen  object. Ter plaatse kunnen wij de situatie opnemen en kunt u uw wensen kenbaar maken.

 Naast woningontruimen kunnen wij ook zorgdragen voor het vullen van gaatjes in muren en plafonds, schilder, stuc en timmerwerkzaamheden zoals  het terugplaatsen van tussen muren en het repareren van houtwerk.

 Wij leveren de woning bezemschoon op!

No comments.